Coaching

Coaching voor moeders

Bewust ouderschap voor meer plezier en gemak als ouder.

Bewust worden van wat je als ouder kiest. Wat voor impact dat op de kinderen heeft. En ook andere keuzes kunnen maken als iets niet (meer) werkt. Wat voor moeder wil je graag zijn? Wat voor moeder ben je nu? Wat verwachtte je van het ouderschap? Wat werkt voor jou en je gezin?

Met de coaching word je je meer bewust van jezelf en kun je daardoor keuzes gaan maken. Hoe zou je het graag willen, waar wil je naartoe. De coaching is gericht op kijken naar de mogelijkheden en welke stappen te zetten. Welke belemmeringen er zijn, hoe dit te veranderen of deze los te laten.

> Kennismakingsgesprek / Intakegesprek in de praktijk of online via Zoom € 35.

> Coaching bij een vraagstuk in de praktijk in Kuinre of online is € 65 per uur. Of 5 keer een uur coaching voor € 300.


Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Coaching voor dochters

Soms hebben kinderen of jongeren tijdelijk extra begeleiding nodig bij hun ontwikkeling van buiten het gezin of school. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat ze weinig zelfvertrouwen hebben, niet zo lekker in hun vel zitten, onzeker zijn, (hoog)gevoelig zijn, moeite hebben met leren of keuzes maken, (faal)angst hebben, stress ervaren, een vol hoofd hebben, overprikkeld zijn of gauw boos zijn. De coaching heeft als doel dat ze zich verder ontwikkelen, zelfstandiger worden, lekkerder in hun vel zitten en meer ontspannen zijn.


Mirjam gaat uit van de mogelijkheden en kwaliteiten van het kind of jongere en laat het kind of jongere deze ontdekken. Zodat kinderen/jongeren op eigen kracht weer verder kunnen met (zelf)vertrouwen.


Coaching

De coaching kan plaatsvinden in Kuinre, online of bij je thuis in omgeving Emmeloord, Lemmer of Wolvega.


Kennismakingsgesprek / intake gesprek € 35. Investering € 65 per uur of een coachingstraject van 5 keer een uur voor € 300.


Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via contact of bel 06-10768745.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016