Doen wat je leuk vindt of waar je goed in bent?

Als je een keuze maakt voor een studie of beroep, waar baseer je je keuze dan op? Ga je kijken waar je goed in bent en ga je daar iets bij zoeken of kijk je naar je talenten en interesses? Zelf heb ik toen ik op de middelbare school zat mijn keuze gebaseerd op waar ik goed in was. Ik had hoge cijfers voor economie en handelswetenschappen en heb iets gezocht in deze richting. Ik ben de studie Bedrijfskunde en Agribusiness gaan doen. Agribusiness omdat ik opgegroeid ben op een boerderij en dat was ‘bekend’ terrein. Na deze studie heb ik de master Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen gedaan aan de Wageningen Universiteit en ben ik in de accountancy gaan werken. Zelf had ik bijna een burn-out nodig om erachter te komen dat ik werk deed dat niet bij mij paste. Ik ben op zoek gegaan naar wat aansloot bij mijn interesses en persoonlijke eigenschappen. Ik ontdekte dat ik vooral interesse heb in hoe mensen zich ontwikkelen en in hun verhaal. Ik heb toen besloten om me om te scholen. Ik heb de pabo gedaan en opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens ben ik gaan werken als huiswerkbegeleider en jongerencoach. En heb ik Hartflow opgericht met creatieve workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Later zijn hier de Access Bars en bodyprocessen bij gekomen.

 

Lees meer blogs:

 

Eerlijk zijn naar jezelf
 

Waar laat je je door tegenhouden?
 
Wat werkt voor jou?

 

Dromen waarmaken

 

Zelfliefde

 

Tijd tekort

 

Gedachten

 

Heb jij al ontdekt wat je écht wilt?

 

Keuzes maken

 

Wees jezelf

 

Terug naar de basis

 

De kracht van verbeelding

 

Wat ga je doen om je dromen te realiseren?

 

Leven vanuit flow

 

Zijn wie je werkelijk bent

 

Volg je hart

 

Ben jij in balans?

 

Hartewensen

 

Spelen

 

Zaaien

 

Doen waar je van houdt

 

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016