Webinar ‘Ontdek jóuw droombaan’

Past het werk dat je doet nog bij je? Hoe kom je erachter wat je droombaan is? Waar te beginnen? Dit zijn vragen die aan bod komen tijdens het webinar ‘Ontdek jouw droombaan’ voor vrouwen.

Droombaan

Tijdens dit webinar worden tips gegeven om een start te maken met het ontdekken van je droombaan. Hoe je dit kunt aanpakken en welke volgende stap je kunt zetten om een baan te kiezen die bij jou talenten, kwaliteiten en interesses past. Naast dit webinar wordt een programma ‘Ontdek wat je wilt’ aangeboden en is individuele coaching op een later moment mogelijk.

Interactief

Het webinar is interactief. Aan de hand van onder andere door het beantwoorden van vragen kun je je oriënteren op welke baan te kiezen. Uitgangspunten zijn de eigen ervaringen, talenten en kwaliteiten. Belangrijk in dit proces is te onderzoeken wat de motieven zijn om een bepaalde baan te kiezen.

Webinar

Het webinar is op 24 juni om 20.15 uur online en wordt verzorgd door Mirjam Rijpkema, zij coacht jongeren en vrouwen bij het maken van een studie- en loopbaankeuze vanuit Hartflow. Er is na het webinar voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Datum: 24 juni 2021

Investering: € 15

Locatie: online
Aanmelden: Via contact of 06 – 10 76 87 45

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016