Over Mirjam Rijpkema (1983)

De afgelopen jaren was ik actief in verschillende branches. Ik heb de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness gedaan en daarna de Master Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Na deze studies ben ik in de accountancy gaan werken. En na een paar jaar merkte ik tijdens mijn werk als accountmanager dat ik vooral interesse had in de mensen en hun verhaal en heb toen besloten om een andere richting op te gaan. Ik ben toen gestart met de pabo en opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn eindstage van de pabo ontdekte ik dat als leerkracht voor de klas staan niet bij mij paste en dat individueel werken met kinderen meer mijn ding is. Ik kan kinderen beter tot hun recht kan laten komen en meer voor ze betekenen. Ik ben gaan werken als kinder- en jongerencoach. Alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan neem ik mee in wat ik nu doe en hebben mij gevormd tot wie ik ben.

 

Ik heb door het volgen van opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling keuzemogelijkheden bij mezelf gecreëerd om te gaan doen wat ik echt wil. Ik heb ontdekt wat mijn missie is en besloten om mijn hart te gaan volgen. Hieruit is Hartflow ontstaan en ben ik creatieve workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaan geven en kinderen en jongeren gaan coachen bij leren en het maken van een studiekeuze met Studieacademie.

 

In 2017 ben ik in contact gekomen met Access bars van Access Consiousness. Nadat ik een sessie ontvangen had veranderde mijn leven, ik kreeg meer klanten met mijn bedrijf en zat ik lekkerder in mijn vel. En nadat ik bij één van mijn kinderen zag wat er veranderde na een sessie besloot ik om zelf te leren om mijn kinderen Acces bars® te kunnen geven. In juni 2018 heb ik een Access Bars class gevolgd en sindsdien geef ik Access bars sessies aan volwassenen, kinderen en jongeren in mijn praktijk. Zelf merk ik dat de Access bars mijn leven positief beïnvloeden, ik heb meer energie, slaap beter, ervaar minder onrust in mijn lijf en ben relaxter. Ook behandelingen die ik mijn kinderen gegeven heb zorgen ervoor dat ze beter slapen en minder onrust in hun lijf hebben.

 

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016