Access bars® voor kinderen en tieners

We hebben ervaringen na bars sessies dat kinderen gelukkiger zijn, lekkerder in hun vel zitten en het beter doen op school en thuis. Er zijn kinderen die na bars sessies beter slapen, makkelijker met leeftijdsgenoten om gaan en minder probleemsituaties terecht komen, meer afspraken met vrienden hebben, minder driftbuien en uitbarstingen hebben en als ze deze wel hebben duren deze minder lang. Tijden die lastig waren zoals in de ochtend, avond, met huiswerk of het doen van klusjes kunnen hun lading verliezen en soepeler verlopen. Zelfs zijn er kinderen en tieners die hun ouders om een bars sessie vragen… ‘Mama, wil je dat ding op mijn hoofd doen?’.

 

Tijdens de behandeling liggen of zitten kinderen op een behandeltafel met de kleren aan. Er hoeft niet gepraat te worden, dit mag overigens wel. Een behandeling duurt tussen de 30 en 45 minuten.

 

Investering:

Een Access Bars sessie voor kinderen en tieners t/m 17 jaar kost € 65. Er kan gepind worden of contant betaald worden.

3 sessies voor € 180.

 

Een sessie boeken kan via contact of 06-10768745.

 

Reacties na bars sessies van kinderen:

“Ik denk dat mijn hoofd leeg is!” jongen 9 jaar

Mama! Ik voel me zo gelukkig!” meisje 8 jaar oud

“Ik wil meer! Ik voel me zoveel beter.” – DJ, 10 jaar oud na zijn eerste Bars sessie.

“Bedtijd was zo moeilijk… Afgelopen avond, hij vroeg me zijn Bars te runnen, en hij viel in 5 minuten in slaap”. – RM, moeder van een 5-jarige zoon.

“Mama, kan je dat ding op mijn hoofd nog een keer doen?” – RT, 7 jaar oude jongen, wanneer hij boos werd vroeg hij zijn moeder om zijn bars te runnen.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016