Over Mirjam Rijpkema (1983)

De afgelopen jaren was ik actief in verschillende branches. Ik heb de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness gedaan en daarna de Master Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Na deze studies ben ik in de accountancy gaan werken. En na een paar jaar merkte ik tijdens mijn werk als accountmanager dat ik vooral interesse had in de mensen en hun verhaal en heb toen besloten om een andere richting op te gaan. Ik ben toen gestart met de pabo en opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. En ben gaan werken als huiswerkbegeleider en jongeren gaan coachen. Alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan neem ik mee in wat ik nu doe en hebben mij gevormd tot wie ik ben.

Ik heb door het volgen van opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling keuzemogelijkheden bij mezelf gecreëerd om te gaan doen wat ik echt wil. Ik heb ontdekt wat mijn missie is en besloten om mijn hart te gaan volgen. Hieruit is in 2011 Hartflow ontstaan en ben ik creatieve workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaan geven.


In 2017 ben ik in contact gekomen met Access bars® van Access Consiousness®. Een van mijn kinderen had hevig buikklachten. ‘Ik vond iets over deze methode en besloot het te proberen. Binnen korte tijd was het probleem opgelost, ik was meteen overtuigd.’ Nadat ik zelf een sessie ontvangen had veranderde mijn leven en zat ik lekkerder in mijn vel. Sinds 2018 geef ik Access bars sessies aan kinderen, jongeren en volwassenen met Hartflow. Zelf merk ik dat de Access bars mijn leven positief beïnvloeden, ik heb meer energie, slaap beter, ervaar minder onrust in mijn lijf en ben een stuk relaxter. Mijn leven is dynamisch veranderd door het gebruik van de tools. Ik maak andere keuzes. Bijvoorbeeld heb ik ontdekt dat ik paardrijden erg leuk vind. Als je me voor 2018 verteld had dat ik zou gaan paardrijden had ik dat nooit geloofd.


Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016