Over Mirjam Rijpkema (1983)

Mijn naam is Mirjam Rijpkema-Penders. Ik ben geboren in de Noordoostpolder. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in verschillende branches. Ik heb de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness gedaan en daarna de Master Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Na deze studies ben ik in de accountancy gaan werken. En na een paar jaar merkte ik tijdens mijn werk als accountmanager dat ik vooral interesse had in de mensen en hun verhaal en heb toen besloten om een andere richting op te gaan. Ik ben toen gestart met de pabo en opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. En ben in 2011 gaan werken als huiswerkbegeleider en jongeren gaan coachen. Alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan neem ik mee in wat ik nu doe en hebben mij gevormd tot wie ik ben.


Ik heb door het volgen van opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkeling keuzemogelijkheden bij mezelf gecreëerd om te gaan doen wat ik echt wil. Ik heb ontdekt wat mijn missie is en besloten om mijn hart te gaan volgen. Hieruit is in 2011 Hartflow ontstaan en ben ik creatieve workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaan geven aan vrouwen en kinderen gaan coachen. Vanaf 2014 ben ik met Studieacademie jongeren gaan coachen bij leren en het maken van een studiekeuze. Sinds 2018 coach ik ook kinderen in de jeugdzorg als ZZP’er.


Mijn missie is om vrouwen en kinderen zichzelf te laten ontdekken. Wie ze zijn, wat ze willen, wat hun dromen, verlangens, talenten en kwaliteiten zijn. Leren keuzes te maken vanuit hun hart zodat er flow ontstaat in hun leven. Ze dingen gaan doen waar ze van houden en zo meer plezier in hun leven hebben. Eigen keuzes maken in plaats van voldoen aan verwachtingen of luisteren naar anderen. Zichzelf kunnen zijn en hun dromen gaan realiseren.


In 2017 ben ik in contact gekomen met Access bars van Access Consiousness®. Nadat ik een sessie ontvangen had veranderde mijn leven en zat ik lekkerder in mijn vel. In juni 2018 heb ik een Access Bars class gevolgd en sindsdien geef ik met Hartflow Access bars sessies aan kinderen, jongeren en volwassenen in mijn praktijk. Zelf merk ik dat de Access bars mijn leven positief beïnvloeden, ik heb meer energie, slaap beter, ervaar minder onrust in mijn lijf en ben relaxter.


Naast Access Bars heb ik twee Foundation classes van Access Consciousness®, Choice of Possibilities, twee Conscious Parents, Conscious Kids classes en Access Joy of Business & Geld gevolgd.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016