Over Mirjam Rijpkema (1983)

Mijn naam is Mirjam Rijpkema-Penders. Sinds 2011 coach ik jongeren bij leren en sinds 2014 ook bij het maken van een studiekeuze met Studieacademie. In 2018 ben ik in de jeugdzorg jongeren vanaf 12 jaar gaan coachen o.a. bij plannen, eigen identiteit ontdekken, zelfstandiger functioneren, emotieregulatie, stressreductie, angsten en overgang naar een nieuwe school. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding bij autisme.


In 2017 ben ik in contact gekomen met Access bars® van Access Consiousness®. Een van mijn kinderen had hevig buikklachten. ‘Ik vond iets over deze methode en besloot het te proberen. Binnen korte tijd was het probleem opgelost, ik was meteen overtuigd.’ Nadat ik zelf een sessie ontvangen had veranderde mijn leven en zat ik lekkerder in mijn vel. Sinds 2018 geef ik Access bars sessies aan kinderen, jongeren en volwassenen. Zelf merk ik dat de Access bars mijn leven positief beïnvloeden, ik heb meer energie, slaap beter, ervaar minder onrust in mijn lijf en ben een stuk relaxter. Mijn leven is dynamisch veranderd door het gebruik van de tools. Ik maak andere keuzes. Bijvoorbeeld heb ik ontdekt dat ik paardrijden erg leuk vind. Als je me voor 2018 verteld had dat ik zou gaan paardrijden had ik dat nooit geloofd. Ik was bang voor paarden door een ervaring in het verleden als kind.


Naast Access Bars® heb ik drie Foundation classes van Access Consciousness®, Choice of Possibilities, twee Conscious Parents, Conscious Kids classes, Access Joy of Business & Geld en een 3-daagse bodyclass gevolgd.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016