Access bars® sessie

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?


Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.


Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.


Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.


Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.


In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.


Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel met je kleren aan. Er hoeft niet gepraat te worden, dit mag overigens wel. Een behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.


Voor sommigen is één behandeling voldoende en anderen hebben meerdere (3-5) nodig om voldoende resultaten te bereiken.


Investering:

Een Access Bars sessie van 60 tot 90 minuten kost € 85. Dit kan gepind worden of contant betaald worden.Een sessie boeken kan via contact of 06-10768745.


Ervaring

Hoi Mirjam,

Ik heb laatst op vrijdag een kennismaking met bars gehad en zou je nog even laten weten hoe ik dat ervaren heb. Ik heb bewust wat langer gewacht want in de eerste dagen merkte ik dat ik meer relaxt was en minder onrustig maar dat is nu eigenlijk nog steeds zo! Het minder lekker in mijn vel zitten door die hele corona periode is weg getrokken en ik zit er veel lekkerder in! Ik kom dus zeker weer een keer terug!

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016