Access bars® sessie

Gebeurt het wel eens dat je op de kleinste dingen reageert?

Of misschien lukt het je niet goed om je gedachten uit te zetten, ongeacht wat je probeert. Voel je je gestrest, moe, gespannen of maak je je zorgen?

Wat als er een manier is om het malen in je hoofd te verminderen zonder dat je uren moet mediteren? Wat als je op een knopje kon drukken om die stem in je hoofd te dempen die je zegt dat je niet goed genoeg bent of dat jij niet kunt bereiken waar je over droomt?

Access Bars is een zachte behandeling waarbij het hoofd licht wordt aangeraakt. Het kan het begin zijn van een groot avontuur en het kan iets toevoegen aan je leven, dat je zal helpen bij het creëren van meer gemak met alles in je leven.

De Bars zijn 32 unieke punten op je hoofd, die verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. Raak één Bar aan en je begint de energie die opgesloten zit in dat gebied of aspect van je leven op te ruimen, gewoon door het aan te raken.


Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel met je kleren aan. Er hoeft niet gepraat te worden, dit mag overigens wel. Een behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.


Investering:

Een Access Bars sessie van 60 tot 90 minuten kost € 85. Er kan gepind worden of contant betaald worden.

3 sessies voor € 240.

Een sessie boeken kan via contact of 06-10768745.Ervaringen

Ik heb laatst op vrijdag een kennismaking met bars gehad en zou je nog even laten weten hoe ik dat ervaren heb. Ik heb bewust wat langer gewacht want in de eerste dagen merkte ik dat ik meer relaxt was en minder onrustig maar dat is nu eigenlijk nog steeds zo! Het minder lekker in mijn vel zitten door die hele corona periode is weg getrokken en ik zit er veel lekkerder in! H.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016