Workshop vision board maken

Wat zijn je dromen/verlangens? Wat wil je graag in je leven? Hoe ziet je ideale leven er uit? Hoe ziet je droomomgeving eruit? Als je dat nog niet echt weet, dan is de workshop ‘Vision board maken’ iets voor jou!

 

Een vision board is een soort moodboard over hoe je jouw toekomst ziet. Het uitgangspunt hierbij is om je doelen te bereiken moet je ze voor je zien. Je gaat met behulp van een oefening ontdekken wat jouw ideale plaatje is. Vervolgens ga je dit visueel maken met beeldmateriaal. Je gaat knippen, scheuren uit tijdschriften en andere materialen en laat jouw droombeeld ontstaan.

 

Het resultaat van de workshop is een prachtig vision board met inzicht je dromen/wens(en) gemaakt met diverse materialen waar je inspiratie uit kunnen halen. Het vision board helpt om je aandacht te richten op het verwezenlijken van jouw doelen.

 

Sinds 2011 geef ik zo nu en dan deze workshop. Het blijft bijzonder wat de kracht van een vision board is. Inmiddels heb ik van verschillende mensen gehoord dat hun vision board uitgekomen is. Dat ze een andere baan gekozen hebben, een nieuw bedrijf opgericht hebben of de studie doen waar ze helemaal blij mee zijn.

 

Data: kijk bij agenda of neem contact op voor andere data.

Locatie: bij mij thuis aan de Worstdijk 1 in Kuinre.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem contact met me op of mail naar info@hartflow.nl  .

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016