'Moodboard maken van je hartewensen'

Wat wil je? Wat zijn je dromen en verlangens? Wat is jouw ideale leven? Hoe ziet jouw droomomgeving eruit? Ontdek tijdens deze workshop wat jouw hartewensen zijn. Met behulp van een visualisatie-oefening ontdek je wat jouw ideale plaatje is. Vervolgens ga je aan de slag met beeldmateriaal. Je gaat knippen, scheuren uit tijdschriften en andere materialen (je mag ook zelf materialen meenemen) en laat jouw droombeeld op het doek ontstaan. Het resultaat is een prachtig moodboard met inzicht in jouw hartewens(en) op doek (50 x 70 cm) gemaakt met diverse materialen waar je inspiratie uit kunt halen.

 

De workshop duurt 2,5 uur en de kosten zijn € 47,50 per persoon (vanaf 4 personen, bij 2 personen € 75 p.p.), dit is inclusief doek, gebruik van materialen, koffie/thee en wat lekkers. De workshop duurt ongeveer 2 uur en je kunt je aanmelden voor een workshop die gepland staat of op een ander moment met een door jou zelf samengestelde groep. 

‘Schilderen vanuit je hart’

Je richt je op het schilderen zonder met het resultaat bezig te zijn en geniet van het proces. Je gebruikt de kleuren die je aandacht trekken. Je voelt welke beweging je wilt maken. Je schildert vanuit je intuïtie (vanuit je hart), fantasie en gevoel. Je laat komen wat er is en geeft het op het doek weer.

 

Je hoeft geen schilderervaring te hebben om deel te nemen aan de workshop. Het gaat vooral om het genieten van het proces, ervaren hoe fijn het is om te schilderen. Bij deze manier van werken sta je vaak versteld van wat er ontstaat, je schildert wat er is. Het resultaat is een abstract schilderij vanuit je hart op doek (40 x 50 cm of 40 x 40 cm) gemaakt met acrylverf.

 

De workshop duurt 2,5 uur en de kosten zijn € 45 per persoon (vanaf 4 personen, bij 2 personen € 75 p.p.), dit is inclusief doek, gebruik van materialen, koffie/thee en wat lekkers. De workshop duurt ongeveer 2 uur en je kunt je aanmelden voor een workshop die gepland staat of op een ander moment met een door jou zelf samengestelde groep. 

 

Aanmelden via contact onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Ook voor vragen kun je contact opnemen.

 

 

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016