Access Bars class

Één dag. Verander je leven. Kom tot rust. Ontspan. Krijg meer van jou.

Access Bars™ zijn 32 punten op je hoofd die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet laat ontvangen. Het is als het indrukken van de delete-knop op je computer. Alle gedachten, gevoelens en emoties die jou vastzetten, die ervoor zorgen dat je dezelfde patronen steeds maar blijft herhalen in je leven, lossen erdoor op.

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om allerlei aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angsten, spanningen, stress en nog veel meer. Op z’n slechtst zul je je voelen alsof je net een geweldige massage hebt gehad. Op z’n best kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wat gebeurt er tijdens een class?

Deze class is een eendaagse, praktische class, waarin deelnemers de Bars-punten leren en twee Bars sessies geven en twee Bars sessies ontvangen.

Het handboek dat je ontvangt zal je helpen om Access Bars te leren, inclusief de 32 bars-punten op het hoofd, de juiste handposities en andere tools van Access Consciousness. Voor kinderen is er een speciaal kinderhandboek.

Vragen die vaak in de class aan de orde komen, zijn

Wat zijn de Bars?
Hoe weet ik of de Bars lopen?
Hoe kan ik de Bars-punten vinden?
Wat verandert er bij het nalopen van de Bars?

Je kunt al je vragen stellen! Elke class wordt gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar die desbetreffende class te komen.

Investering

300 euro bij de eerste keer (wereldwijd vastgestelde prijzen)

150 euro bij herhaling

Kinderen tot 15 jaar deelname gratis
Prijs is inclusief koffie, thee en snacks.

Na het volgen van een Bars Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven (en er geld voor vragen mocht je dat willen), meer informatie hierover krijg je in je Bars Class.

Meer info of aanmelden

Neem contact op met Mirjam via contact of 06-10768745.

Kijk bij agenda voor data die gepland staan. Het is ook mogelijk om een Bars class aan te vragen bij minimaal 2 personen. De cursus kan ook op scholen of in de zorg verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016