Access Bars class

Het kan het begin zijn van een groot avontuur en het kan iets toevoegen aan je leven, dat je zal helpen bij het creëren van meer gemak met alles in je leven. De Bars zijn 32 unieke punten op je hoofd, die verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. Raak één Bar aan en je begint de energie die opgesloten zit in dat gebied of aspect van je leven op te ruimen, gewoon door het aan te raken.

Waar was je naar op zoek maar heb je niet eerder kunnen vinden?

Voor iedereen op de wereld is er rust en ontspanning mogelijk. En door het ontvangen van een eenvoudig lichaamsproces, genaamd Access Bars, kan dit met totaal gemak plaatsvinden.

Het mooiste is dat het niet moeilijk te leren is.

Door het leren of ontvangen van de Access Bars®, kun je met totaal gemak jezelf, je cliënten, vrienden, familie, collega’s de zorg, vriendelijkheid en koestering geven die je nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens een class?

Deze class is een eendaagse, praktische class, waarin deelnemers de Bars-punten leren en twee Bars sessies geven en twee Bars sessies ontvangen.

Het handboek dat je ontvangt zal je helpen om Access Bars te leren, inclusief de 32 bars-punten op het hoofd, de juiste handposities en andere tools van Access Consciousness. Voor kinderen is er een speciaal kinderhandboek.

Vragen die vaak in de class aan de orde komen, zijn

Wat zijn de Bars?
Hoe weet ik of de Bars lopen?
Hoe kan ik de Bars-punten vinden?
Wat verandert er bij het nalopen van de Bars?

Je kunt al je vragen stellen! Elke class wordt gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar die desbetreffende class te komen.

Investering

380 euro bij de eerste keer (wereldwijd vastgestelde prijzen)

190 euro bij herhaling

Kinderen tot 15 jaar deelname gratis
Prijs is inclusief koffie, thee en snacks.

Na het volgen van een Bars Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven (en er geld voor vragen mocht je dat willen), meer informatie hierover krijg je in je Bars Class.

Meer info of aanmelden

Neem contact op met Mirjam via contact of 06-10768745.

Kijk bij agenda voor data die gepland staan. Het is ook mogelijk om een Bars class aan te vragen bij minimaal 2 personen. De cursus kan ook op scholen of in de zorg verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Reactie deelnemers:

“We ervaren vooral rust en ruimte in ons hoofd. En het voelt alsof we meer tijd hebben.”

Worstdijk 1

8374 EP Kuinre

M. 06-10768745

info@hartflow.nl

KVK 53743016